Ex Animo

I slutet av sommaren, när hjärtat vände ut och in och upp och ner på allt så såg jag en stor underbar tavla i fönstret på galleriet mittemot där jag bor.
Den gav mig tröst och hopp.
Kan inte riktigt förklara det bättre än så. Men alla som någonsin blivit kär i ett konstverk förstår vad jag menar. Innan jag hann få tid att gå in på galleriet så var utställningen slut.

Konstnären hette Hanna Ekegren och när det visade sig att hon skulle göra tryck av sina tavlor visste min glädje inga gränser.
Det  blev en lång väntan men i november fanns de äntligen. Och jag köpte den här skönheten.

Ex Animo

Ex Animo

Beställningen gjordes på designonline.se som lämnar mycket övrigt att önska.
Inga beställningar under 350kronor.
Vilket skulle varit helt okej. MEN det tog en dryg månad för paketet att komma till mitt ombud.
Deras kundservice är rent löjeväckande. Pinsamt bemötande och ingen servicekänsla överhuvudtaget. Vänligen ta reda på vad kundservice innebär innan ni startar företag!
Man borde kunna förvänta sig kompensation när ett paket är ungefär 3 veckor försenat… Men inte så mycket som en ursäkt eller ens svar på mitt sista mail.
Första och sista gången jag beställer från dem.
Varning utfärdas här med!

5 reaktioner på ”Ex Animo

 1. Hej,
  beställ trycken direkt från Hanna nästa gång, det gjorde jag. Alla produkter finns på hennes hemsida http://www.hannaekegren.se
  Hon är dessutom aktuell med en utställning på Clarion Post i Gbg men det kanske du visste…
  Kram
  Karin

 2. Jag har själv beställt hos designonline och är supernöjd med både kundtjänst, förpackning och leverans. När jag beställer varor från ett företag jag inte handlat av förut, så söker jag alltid kommentarer och omdömen av dem på nätet. Lästa bl.a. ditt inlägg. Men många andra på andra hemsidor uttryckte mycket positiva omdömen, så jag tog visserligen din erfarenhet som sanning, men också att det ev kunde handlat om ett olycksfall i arbetet eller att alla varorna inte fanns inne för leverans. Eller att du själv missuppfattat något 🙂

  Ville eg bara dela med mig av mina erfarenheter och samtidigt säga att jag läste din artikel innan jag köpte av dem. Tack för hjälpen ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s